Wie ben ik?

Mijn naam is Gerda Ferbeek. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als gymdocente in het voortgezetonderwijs en invalkracht gym in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik Reiki Master en Quantum Touch therapeut. Ook ben ik de laatste jaren actief als yoga- en kinderyogadocente. Samen met mijn levenspartner heb ik 3 kinderen.

DSC04129

Het boek dat ik geschreven heb, is spontaan ontstaan uit een vraag van de directrice van de basisschool van onze kinderen……”Gerda, zou jij misschien iets kunnen doen met ‘yoga in de klas’ ………..“?
Het is boek over Bewust Bewegen in de Klas geworden!
Met mijn ruim 20 jaar ervaring als docent bewegingsonderwijs en mijn ervaring als kinderyogadocent, is het een boek geworden vol oefeningen en houdingen, waar iedere leerkracht gelijk mee aan de slag kan. Om zo bij leerlingen o.a. de concentratie en rust te stimuleren.
Iedere oefening/houding kan gewoon in het eigen klaslokaal, op de eigen stoel tussen de lessen door gedaan worden en duurt hooguit enkele minuten.
Goed voor de leerlingen! Welke leerkracht wil dat nou niet?